Dnes som v Banskej Bystrici spolu s 1. viceprezidentom Policajného zboru SR Brankom Kiššom a za účasti krajských riaditeľov Poli…

Dnes som v Banskej Bystrici spolu s 1. viceprezidentom Policajného zboru SR Brankom Kiššom a za účasti krajských riaditeľov Policajného zboru Košice a Prešov ocenil a povýšil troch príslušníkov Policajného zboru.

Ocenení boli strážmajstri Stanislav Pokrivčák a Jakub Kolinčák, ktorí pri služobnom zákroku spozorovali a rozpoznali tzv. “signál týranej ženy”.
Tretím oceneným bol vyšetrovateľ kriminálnej polície za mimoriadne zásluhy pri vyšetrovaní vraždy, ktorá sa stala začiatkom roka v Michalovciach.

Som nesmierne hrdý na to, že v Policajnom zbore máme príslušníkov, ktorí dôsledne napĺňajú heslo pomáhať a chrániť. Robíte dobré meno nielen sebe, ale aj polícii a práve na takýchto príslušníkoch Policajný zbor stojí.

Policajti, ktorí boli dnes povýšení, nepatria medzi funkcionárov, pracujú vo výkone, v úzkom kontakte s občanmi. Práve takýchto policajtov vnímame aj vo vedení polície ako kľúčových pri zvyšovaní dôvery celému zboru.

Ďakujem za Vašu prácu.

Autor správy, foto a správu publikoval Roman Mikulec – minister vnútra SR on Facebook Zdroj Read More

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Generated by Feedzy