Photos from Nitriansky samosprávny kraj’s post

OBCHODNÁ AKADÉMIA, Zlaté Moravce má úspešné hodnotenie podľa INEKO

Obchodná akadémia, Zlaté Moravce v zriaďovateľskej pôsobností NSK obsadila v rebríčku INEKO 1. miesto v kategórii stredných odborných škôl a v rámci celého Slovenska 4. miesto.
Množstvo mladých ľudí túži cestovať, alebo sa rovno presťahovať do zahraničia, nájsť si prácu a žiť tam plnohodnotný život. No na to potrebujú kvalitné vzdelanie, ale aj vynikajúce odborné jazykové znalosti. Práve túto možnosť poskytuje Obchodná akadémia v Zlatých Moravciach.
Okrem tradičného štvorročného štúdia v odbore obchodná akadémia ponúka aj päťročné štúdium v odbore obchodná akadémia – bilingválne štúdium (slovensko-anglické) a otvára študentom tak brány na európsky trh práce. Výhodou štúdia v bilingválnom odbore je možnosť vykonať odbornú štátnu jazykovú skúšku na úrovni C1, ktorá dokazuje, že absolvent tejto školy je schopný vo všeobecnej a odbornej zložke plynulo a spontánne komunikovať v anglickom jazyku.
Škola sa tiež zapája do rôznych kultúrnych a spoločenských akcií, charitatívnych zbierok v regióne, a tak pomáha tým, ktorí pomoc potrebujú.

zdroj foto: Obchodná akadémia, Zlaté Moravce

Autor správy, foto a správu publikoval Nitriansky samosprávny kraj on Facebook Zdroj Read More

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Generated by Feedzy