Photos from Bratislava – hlavné mesto SR’s post

🌲 Začal sa zber živých vianočných stromčekov z ohrádok!

📅 OLO – Odvoz a likvidácia odpadu bude zbierať vaše stromčeky až do 25. februára. Prvé dva týždne bude zber posilnený. Ohrádok je osadených takmer 800, avšak ak sa vo vašej lokalite nenachádza, môžete ho odložit aj k stanovišťu zberných nádob alebo navštíviť zberný dvor OLO na Starej Ivanskej ceste 2. Mapu s polohou ohrádok, ako aj harmonogram zberu nájdete na stránke www.olo.sk/stromceky.

🧹 V prípade, že chcete nahlásiť znečistenú, poškodenú či preplnenú ohrádku, vyplňte krátky formulár na stránke www.olo.sk/stromceky, poprípade zavolajte na zákaznícku linku OLO 02/50 110 111 alebo napíšte na zakazka@olo.sk. Aby bol váš podnet vybavený čo najrýchlejšie, majte pripravené číslo ohrádky, uvedené na tabuli.

Ako má vyzerať stromček, ktorý je v ohrádke? Tak, ako ho príroda stvorila! ✨

🙅‍♂️ Nie je na ňom ani jedna vianočná ozdoba (pozor na háčiky či anjelské vlasy!)
🙅‍♂️ Nie je v kvetináči
🙅‍♂️ Nie je ani v igelitovom či papierovom obale
🙅‍♂️ Nie je umelý

📚 A čo sa stane so stromčekmi po zbere? V spolupráci s partnermi BUČINA EKO a IKEA budú spracované na drevotriesku a vyrobené z nich budú knižnice! 150 knižníc plných kníh z KOLO, Bratislavského centra opätovného použitia, bude umiestnených napríklad v domovoch seniorov, centrách pre deti a rodiny či dobrovoľníckeho centra.

Ďakujeme! 💚

Autor správy, foto a správu publikoval Bratislava – hlavné mesto SR on Facebook Zdroj Read More

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Generated by Feedzy