SEZÓNA ZIMNEJ ÚDRŽBY SA ZAČALA ❄️🚛 Posypový materiál, zimné mechanizmy aj ľudské sily sú pripravené na trnavskú zimu. V sobotu …

SEZÓNA ZIMNEJ ÚDRŽBY SA ZAČALA ❄️🚛

Posypový materiál, zimné mechanizmy aj ľudské sily sú pripravené na trnavskú zimu. V sobotu 25. novembra 2023 sa začalo obdobie zimnej údržby. Pre mesto ju budú zabezpečovať tri subjekty – STEFE Trnava, I. P. R. Pezinok a Mestské služby mesta Trnava.

K dispozícii je 800 ton posypového materiálu, z toho 325 ton chemického posypového materiálu (priemyselnej soli), 350 ton inertného posypového materiálu (drveného kameniva) a 125 ton zmiešaného materiálu (priemyselná soľ + kamenná drva). Skládky posypového materiálu budú priebežne dopĺňané podľa potreby. S nepriazňou počasia bude bojovať 28 zásahových a pomocných vozidiel a mechanizmov.

Mestské služby vykonávajú aj centrálny dispečing zimnej údržby. Slúži na jej operatívne riadenie, informovanie verejnosti o situácii na verejných komunikáciách z hľadiska ich zjazdnosti, plynulosti dopravy a schodnosti.

Obyvatelia môžu svoje podnety týkajúce sa zimnej údržby zasielať na e-mailovú adresu dispecing.zu@msmt.trnava.sk a jej priebehu ich informuje aj webová stránka msmt.trnava.sk a facebooková stránka Mestské služby mesta Trnava.

Viac o zimnej údržbe sa dočítate v článku na našom webe 👉:https://www.trnava.sk/sk/aktualita/sezona-zimnej-udrzby-sa-zacala-s-prvymi-snehovymi-vlockami

Foto: Mestské služby mesta Trnava

Autor správy, foto a správu publikoval Mesto Trnava on Facebook Zdroj Read More

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Generated by Feedzy