Photos from Mesto Banská Bystrica’s post

KULTÚROU, ZÁBAVOU A UMENÍM TO BUDE VO FEBRUÁRI ŽIŤ AJ V ROBOTNÍCKOM DOME

📌Už o týždeň, 6. februára 2023 o 14:00 hod. sa uskutoční vernisáž výstavy autora Cyrila Luntera s názvom Ateliér 3G. O pár dní na to si budete môcť v podaní Divadla 13. opona vychutnať komédiu o množstve poloprávd a milosrdných lží, ktorými hlavný hrdina zahmlieva pravdu. Účinkujú Marek Majeský, Soňa Norisová, Helena Krajčiová a Peter Sklár.

📌V dňoch 13. a 14. februára vás pozývame rovno na dve podujatia, ktoré mali v minulom roku veľký úspech. Študenti Konzervatória J. L. Bellu a ZUŠ J. Cikkera si v časoch o 9:00 a 11:00 hod. pripravili organizované tanečné koncerty pre 1. a 2. stupeň základných škôl a v čase o 17:00 hod. pre širokú verejnosť.

📌Improvizačné predstavenie Tri tvorivé tvory si nenechajte ujsť vo štvrtok, 16. februára o 19:00 hod. Divadlo potrvá zhruba 90 minút a skladá sa z viacerých sketchov, na ktoré sa herci Juraj „Šoko“ Tabaček, Lukáš „Pucho“ Púchovský a Stanislav „Stanley“ Staško pripravujú zhruba tri minúty. Improvizáciou sa snažia zabaviť divákov humorom, ktorý vzniká priamo na javisku a na ich podnet.

📌Najmenší Banskobystričania sa môžu tešiť na Detský fašiangový karneval, ktorého súčasťou bude diskotéka, vystúpenie Tanečnej školy Janette Fáberovej, Škola tanca či súťaž o najkrajšiu karnevalovú masku. Vidíme sa v sobotu, 18. februára od 16:00 hod.

📌Dňa 21. februára 2023 štartujú v Banskej Bystrici Fašiangy v meste. Súčasťou programu bude aj podujatie s názvom Veselo na fašiangy, organizované v spolupráci so Stredoslovenským osvetovým strediskom. V Robotníckom dome je pre návštevníkov pripravený hudobno-tanečný program, tanečný dom a fašiangová zábava.

📌Záver februára bude patriť Ondrovi a kamarátom pri príležitosti krstu CD Pod obločkom a taktiež benefičnému koncertu kapely Slovan Tango, ktorá sa sa venuje interpretácii slovenskej populárnej hudby 30. až 50. rokov 20. storočia. Vo svojom repertoári má piesne z dielne Gejzu Dusíka, Pavla Braxatorisa.

Dvere Robotníckeho domu sú pre všetkých otvorené. Tešíme sa na vás😊.

Autor správy, foto a správu publikoval Mesto Banská Bystrica on Facebook Zdroj Read More

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Generated by Feedzy