🔵 POPRAD S OCENENÍM ZODPOVEDNÝ OBSTARÁVATEĽ ZA ROK 2022 🔵 🔹 Spoločnosť ProWise, a.s., ktorá prevádzkuje portál Transparex, udel…

🔵 POPRAD S OCENENÍM ZODPOVEDNÝ OBSTARÁVATEĽ ZA ROK 2022 🔵

🔹 Spoločnosť ProWise, a.s., ktorá prevádzkuje portál Transparex, udelila mestu Poprad ocenenie Zodpovedný obstarávateľ 2022 za výsledky v oblasti verejného obstarávania v uplynulom roku 2022.

🔹 V celoslovenskom rebríčku hodnotenia sa Poprad ocitol na 36. mieste spomedzi 4 400 verejných obstarávateľov a získal nadpriemerné hodnotenie A+ s prívlastkom Veľmi zodpovedný obstarávateľ.

🔹 „Z nášho hodnotenia vyplynulo, že verejné obstarávanie v meste Poprad ste uplynulý rok realizovali profesionálne s dôrazom na vysokú hospodárnosť a zabezpečenie čestnej hospodárskej súťaže. Zákazky realizujete výrazne rýchlejšie než je celkový priemer a vyhrávajú ich transparentní a spoľahliví dodávatelia,“ napísal v liste primátorovi Antonovi Dankovi predseda predstavenstva ProWise, a.s. a zároveň hlavný analytik portálu Transparex Matúš Džuppa.

🔹 „Hodnotenie A+ získalo iba 1 % zo všetkých registrovaných verejných obstarávateľov a preto ma toto ocenenie potešilo. Prax ukázala, že procesy súvisiace s verejným obstarávaním, ktoré sme nastavili v podmienkach nášho mestského úradu, sú naozaj transparentné. Chcem sa poďakovať za dobrú prácu našim zamestnancom, ktorí sú zodpovední za proces verejného obstarávania v našom meste. Kvalitná príprava zákaziek a v rámci možností aj ich bezodkladná realizácia nám pomáha šetriť verejné financie a zvyšuje dôveryhodné postavenie mesta Poprad v očiach občanov i verejnosti na celom Slovensku,“ dodal primátor Anton Danko.

🔹 Mesto Poprad v roku 2022 úspešne obhájilo toto ocenenie, ktoré mu bolo udelené aj za rok 2021.

Autor správy, foto a správu publikoval Poprad – oficiálna stránka mesta on Facebook Zdroj Read More

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Generated by Feedzy